facebook google
Контакти Головна
ГоловнаРішенняАвтоматизація кафе: принципи та переваги

Фіскальне обладнання

Як зареєструвати РРО

Вагова техніка

Технологічне обладнання

Програмне забезпечення

Протикрадіжні системи

Системи відеоспостереження

Контроль доступу

Кнопки виклику

Техніка KARCHER, Portotecnica

Витратні матеріали

Стелажі, бокси, турнікети

POS-обладнання

Принтери чеків нефіскальні

Принтери штрихкодов етикеток

Етикет-пістолети

Банківське обладнання

Термінали збору даних

Сканери штрихкодів

Пластикові картки

Обладнання б / в, уцінка

Рішення

 
Новини Дилери Контакти
 
Прайс на ПЗ

Автоматизація кафе: принципи та переваги

Автоматизація та модернізація - два всепроникаючих слова, якими завжди характеризуються дуже багато змін в самих різних сферах життя. Технічний прогрес, так би мовити, «докотився» і до системи громадського харчування самого різного рівня. Автоматизація кафе - явище в даний час стандартне і буденне. Але нові методи роботи впроваджуються не тільки і не стільки тому, що так стало модно. Практика показує, що таким чином можна істотно знизити витрати і підвищити ефективність роботи. Тепер для обслуговування клієнтів знадобитися менше людей, ніж раніше, та й контроль над персоналом буде на порядок вище.

принципи

Коли ми говоримо про автоматизацію будь-якого закладу подібного типу, будь це кафе, бар або піцерія, мова йде про одночасне удосконалення і автоматизації як залу, так і системи обліку та управління складськими приміщеннями, складами та іншими

Стандартно зал ділиться на кілька станцій офіціантів, або взагалі можливе розміщення лише однієї станції, якщо заклад маленьке. Там же розташовується касир, робота якого також повністю автоматизована.

Станції обладнуються електронними вагами, принтерами, сканерами штрих-коду, принтерами рахунків та іншими апаратами.

Основна система управління, яка також займається обліком проданої і надходить продукції, розміщується в окремому офісі, вся система повязана зі станціями в залі, де працюють офіціанти і касир. Керуючий може не виходячи з кабінету повноцінно стежити за роботою персоналу. Все система повязана між собою і ні один з елементів випадає з поля зору.

У кафе, які є частиною більшої системи, являють собою одне закладу з кількох подібних, система управління аналогічна, тільки центральний керуючий офіс підпорядковується в свою чергу основним, загальним для всіх центру.

Автоматизація ресторану нічим принциповим не відрізняється.

Чому виправдана автоматизація?

Запровадження такої системи дуже виправдано, в першу чергу, для невеликих закладів, в яких несумлінність персоналу може дуже чутливо позначатися на доході, який і так не надто великий. І подібні заклади просто дуже потребують дуже ефективні інструменти управління. Якщо правильно організувати справу з самого початку, то навіть невеликий заклад може дуже швидко окупитися і почати давати хороший дохід.

Програма для обліку в кафе, барах, ресторанах, фастфудах і столових - LIBRO представлена ​​на нашому сайті